Välkommen till Ymsen Seniorer

Välkommen till Ymsen Seniorer! Under verksamhetsåret 2014/2015 startade en nyrekrytering till Ymsens seniorklubb. Klubben hade funnits sedan 1978 men behövde en ”nytändning” enligt såväl vår styrelse som våra seniorer. Ymsen Seniorer kan nu räknas till en av HSB Stockholms 60 seniorklubbar. Från senhösten 2015 har klubben ett tjugotal medlemmar. Ymsen Seniorer är lokalt förankrad, vilket stärker gemenskapen, ökar tryggheten och stimulerar till olika aktiviteter.

Klubben träffas normalt varje tisdag för gemensam fika i vår föreningslokal. Vi har dock beslutat att hålla upp med våra möten tills vidare på grund av den rådande pandemin. Det känns inte lämpligt att träffas inomhus i dagens läge. Vi räknar givetvis med att vi ska kunna återuppta dessa trevliga träffar så snart som möjligt.

Aktiviteter 2020

Ymsen-seniorerna har inte genomfört så många aktiviteter under året som varit på grund av den rådande pandemin.

Vi har dock under hela sommaren träffats för utomhuskaffe med social distans. Under 2019 genomförde vi många olika aktiviteter såsom museibesök, påsklunch och jullunch, utflykter till olika sevärdheter, pub, boulespel, gemensamma luncher på olika restauranger i närområdet en gång månaden.

Givetvis hoppas vi att liknande aktiviteter ska bli möjliga igen, kanske inte under våren 2021, men väl under hösten.

Tisdagen den 1 december kl 14.00 träffas vi för gemensam adventsglögg utomhus (om det inte är storm eller störtregn). Klä på er varmt och kom drick varm glögg och kaffe. Välkommen!

Ta hand om er tills bättre tider kommer.

Ymsen seniorers träffar  bjuder på ett trevligt umgänge. Dock är det nu ett uppehåll på de återkommande träffarna utifrån rådande läge.