Bilpool

Föreningen har sedan augusti 2016 ett samarbete med bilpoolen Sunfleet som innebär att en Volvo V60 från Sunfleet finns på föreningens parkering. Bakgrunden till samarbetet är en motion på årsstämman 2015 där stämman beslutade att föreningen skulle påbörja ett samarbete med en bllpool. Tanken med motionen var att ge alla hushåll i föreningen utan egen bil ett bekvämt alternativt till hyrbil och ett bra alternativ till egen bil för de medlemmar som använder bilen lite. Efter en marknadsundersökning visade det sig att bilpoolsföretaget Sunfleet var det bästa valet för ett samarbete.

Bilpoolen Sunfleet har bilar på fasta platser över hela Stockholm vilka man som medlem i bilpoolen kan boka och hyra. En av deras bilar har sin plats på vår parkering, vilket ger en lättilgänglig bil när man skall använda bilpoolen. Om Sunfleets bil på vår parkering inte är tillgänglig för bokning så finns bilpoolsbilar från Sunfleet att boka vid Gullmarsplan (6 bilar), Årsta torg (2 bilar), Globengaraget (2 bilar) och Slakthusplan (1 bil). Det finns även två bilar från Sunfleet i västra Årsta på Malgomajvägen och Storsjövägen.

Som HSB-medlem har du en startrabatt hos Sunfleet. Du kan läsa mer om och hur du får rabatten när du går med i bilpoolen i denna länk.

Sunfleets prissättning är uppbyggt kring att man väljer en av fyra nivåer på medlemsskap som i sin tur bygger på hur mycket man kommer nyttja bilpoolen. För de som kommer använda bilpoolen riktigt lite finns ett medlemskap utan månadsavgift och en högre hyreskostnad och för de som använder bilpoolen mycket finns en medlemskapsnivå med en rejäl månadskostnad och en låg hyreskostnad. Här kan du läsa mer om Sunfleets olika medlemskap och priser.

Läs mer om Sunfleeet och hur det fungerar på deras hemsida.

De blå cirklarna i kartan nedan visar var Sunfleet har sina bilar i vår närhet.

Sunfleets kundservice har telefon 0771-59 06 00 och är öppen dygnet runt alla dagar. 
E-postadress är info@sunfleet.com

Sunfleets hemsida hittar du på https://www.sunfleet.com/